top of page

Vranët


Vranët

Fatmir Terziu


Nëse është Maria

nuk bëhet aritmetikë për 72 virgjëreshat

adhurohet pjelloria

siç duhet të jetë

mbajini gjërat mbi Zotin dhe …

vetëm prisni se do të shihni

ju tashmë po filloni larg Botës,

të pastroni sytë

nga bloza e kohës…


Unë nuk mund ta shoh fytyrën tuaj

megjithëse mund ta ndiej praninë

një besim i rremë

sytë lëvrijnë të zbusin natën

të përkulur në mbeturina

pa ndonjë gen…

17 views0 comments

Kommentit


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page