top of page

TRILLET E VETMISE


NJË URIM NGA MYSLIM MASKA


Kohët e fundit, na mbushi me dritë, libri me tregime: “TRILLET E VETMISE”, Botimet “ADONIS”, i Romancierit të njohur Murat Aliaj. Është një ngjarje e rendësishme botimi i këtij libri. Jo vetëm për grupin “together” (Së bashku), jo vetëm për diasporën (siç thuhet), por në plan kombëtar. Dhe unë trishtohem që na quajnë diasporë!?...

Tregimet të befasojnë jo vetëm per thjeshtësinë, konceptimet origjinale, realizmin, d. m. th. vërtetësinë jetësore, por edhe për bukurinë dhe dramat njerëzore. Më vonë do të flas më konkretisht për këta tregime befasues, dramatik.

Përqafime, suksese i dashur Shkrimtar. Myslim Maska.

54 views0 comments

Commenti


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page