top of page

TIRANA KRIJUESE DHE SHEFQET MEKOSot ndjeva kënaqësi në pronovimin e librit "Viza Amerikane" të mikut tim të 40 vjetëve Shefqet Meko. Takimi u bë në Hotel PLAZA ku u takova me miqtë e mi nga koha studentore në Universitetin Bujqësor, me prof.Dr. Lufter Xhuveli,ish- Rektori ynë, me pedagogët Lush Përpali, Rexhep Uka, Zyhdi Pepa,me shokët e mi bashkëstudentë Ymer Hysa, Mark Preci, Mehdi Gazi, Feti Zeneli, Marash Mirashi, Gjon Fierza e plot të tjerë me të cilët bëmë foto e diskutuam rreth librit " Viza Amerikane", një novelë e drithshme emocionalisht me personazhe letrare të paharuar në mendje.

Libri u bë aq i famshëm, sa njerëzit fillyan të thonë në Tiranë: " Viza amerikane dhe kjo sentencë shpreh bukur fuqinë e fjalës artistike të shkrimtarit Shefqet Meko që na mblodhi të gjithë në një promovim të paharruar! nuk merret në Ambasadë, por në Librari"13 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page