top of page

Specat nga Kosova tek Hilal Food Centre Kilburn High Road


Specat nga Kosova tek Hilal Food Centre Kilburn High RoadKualiteti më i ri i specave somborka sapo ka mbërritur tek supermarketi turk në Kilburn High Road. Mahmudi, pronari i këtij supermarketi Hilall Food e ka zgjedhur rrugën më të shpejtë nga fushat e Kosovës tek klientët e tij në Angli. Specat e kuqe tashmë janë dhe ato pranë klientëve të shumtë që mezi presin ti përdorin sipas traditës shqiptare.

Tashmë dihet se ky ekskluzivitet prej kohësh i përkt kësaj kompanie që e ka fituar autoritetin e saj nga fushat e gjëlbra të mbushura me kualitetet më të mira të specave. Këtë vitë specat somborka, janë edhe më të shijshme se çdoherë! Kosova është më afër, këte ua mundëson me vite të tëra kjo kompani që bashkëpunon vetëm për kualitet e cilësi dhe për të gjitha kërkesat e shqiptarëve në Britani të Madhe.

Në të gjithë bashkëpunim suksesi është gjithnjë ai që flet më shumë se të gjitha. Çmimet janë mjaft efikase dhe të arsyeshme.


Hilal Food Centre

322-324 Kilburn High Road

London

NW6 2QN47 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page