Sot eshte dita nderkombetare e lirise se shtypit


Drita Lushi

Liria e shtypit eshte gje e mire,e bukur,e domosdoshme sepse vetem nese thua ate c'ka mendon,kendveshtrimin tend, ndjehesh i lire edhe si njeri. Por abuzimi,me lirine e fjales con ne amulli dhe qorrsokak. Genjeshtrat,shtremberimi i fakteve vetem per te terhequr v'mendjen,per te shitur gazeten e printuar apo per te rritur shikueshmerine apo klikimin e portaleve,kjo nuk ka te beje me lirine,por me mosrespektimin e