Shuhet Philbin, 88


Shuhet Philbin, 88 Astrit Lulushi Regis Francis Xavier Philbin ishte personalitet, aktor dhe këngëtar amerikan, i njohur si njeriu më i vështirë në biznesin e shfaqjeve televizive. Philbin mban rekordin botëror Guinness për shumicë