Shqiptarja humane Vezire Isufi


Shqiptarja humane Vezire Isufi


Shqiptarja humane Vezire Isufi mbetet e tillë në të gjitha momentet e jetës. Edhe në ditët kur ajo vuan dhe merr terapinë Kimo ajo e ndjen mjaft të dhimbshme e të ndjeshme të dhuroj. Këtë herë ajo dhuron nga trupi i saj flokët e saj për Litte Princess Trust. Kështu flokët e trupit të saj do të bëjnë të gëzuar tashmë ndonjë princeshë të vogël, së cilës natyra ose ia ka vonuar, ose nuk ka mundësuar mbirjen e tyre në kokën e saj.

Gjithësesi shqiptarja nga Kosova, që banon në Londër, Vezire Isufi, tashmë ka hyrë si shqiptarja dhuruese e flokëve të saj në këtë Trust.

The Little Princess Trust përveçsë „Faleminderit!“ ka nderuar këtë zonjë të nderuar dhe me një certifikatë përkatëse.

Ndarja e flokëve tuaj me fëmijë dhe të rinj që përjetojnë efektet shkatërruese të humbjes së flokëve është një gjë e pabesueshme për të bërë. Duke parë një film dhe duke ndjekur udhëzimet, Vezire Isufi arriti të ndihmojë në atë që ky Trust e quan objektivat tanë të sigurimit të parukave me cilësi më të lartë, me flokë të vërtetë.