Sa here them


Sa herë i them vetes,

se s’kam për të dashuruar më kurrë,

nis, disa dashuri te çuditshme;

Me vjeshten ndërtoj një ure,

dhe me gjethet,nis te bej mozaike me puthje

qe ia shumefishoj sime bije me ngutje;

Nis te shkruaj lutje per njerzit,

qe nevoje kanë për njerez,

malet i sjell prane , u jap dertet e tyre;

me falin force nga vetja, si ne legjenda;