Rinasi?!


Rinasi?!

Pikëtakimi Juaj me dhimbjen dyshe. E para me lotët e dashurisë për të afërmit, e dyta çmimet e biletave që Ju rrjepin akoma.

Ne jemi mbushësit e arkës së shtetit

Dhe shteti na ka flakur në harresën e tij

Ne jemi arsyeja e angazhimit

Qeveria ngriti një Ministri për të shtuar punëmarrësit zyrtarë dhe militantë

Ne jemi sipas qeveritarëve emigrantë

Sipas nesh ata që duan më shumë Shqipërinë

Për këto e mijëra të tjera:

Votoni PD

Votoni Kryeministrin e ardhshëm, vizionarin modern, Lulzim Basha!


Grupseksioni PD Barking dhe Dagenham

VIDEO-MESAZH ... NDIQE!


48 views0 comments

Shkrimet e fundit