Qeshni per inat te Kovid 19


Qeshni per inat te Kovid 19


PROPOZIM.,IRRITIM DHE...


Shumë vite më parë në Shkodër bëhej Konferenca e parë Kombëtare per mbaredhtimim e gjedhit. I deleguar nga Komiteti Qendror i Partisë së Punës ishte Kryeministri Mehmet Shehu. Raporti i ministrit të bujqesise ishte i shkurtër. Për këtë arësye u bë propozimi që para se të bëhej pushim të vazhdonin diskutimet nga pjesëmarrësit. Po kalonte koha dhe nuk po ngrihej njeri. Hija e Kryeministrit I bënte diskutantet të ndrojtur. Le të fillonte i pari pa, më vonë , me të parë me të bërë . Po humbiste durimi. Gishtat e dorës së Kryeministrit po trokisnin mbi tavolinë në snje nervozizmi..Kur, ja më në fund, ngrihet nga salla një burrë babaxhan që koha i kishte hedhur mbi floke ngjyrën e argjëndtë

-Epo shyqyr-tha Mehmet Shehu-më