Pas barazimit 0:0 me Wellsin


Pas barazimit 0:0 me Wellsin


Menaxheri italian i Shqipërisë, Edoardo Reja ka parashikuar që vija e parë e Uellsit do t'i bëjë Azzurrët të "vuajnë" në Euro 2020. Menaxherri veteran Reja numëron Lazio, Napoli dhe Torino midis klubeve të tij gjatë një karriere të jashtëzakonshme menaxheriale 42-vjeçare dhe thotë se Italia, Anglia d