top of page

NJË POEZI TJETËR PËR ATDHEUN


Fatbardha Myslimaj Xhani

(I BUKUR)

Kërkoj brenda vetes Atdheun! Si herën e parë kur më tha im atë Është gjëja më e madhe në botë E unë zura t'i them: sa i madh që je...

Shpesh e kërkoj jashtë meje, por Sërish kthehem te momenti i parë Unë, vocrrake ngre sytë e shoh dritën Në sytë e babit, tek flet për heronjtë;

Dhe i them njësoj edhe sot: Atdheu im je i bukur, I bukur, I bukur!

49 views1 comment

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page