top of page

NDOSHTA NDJENJA…Një lirikë nga Myslim Maska Shkon përkrah me tëtshoq Shpirtërisht Rron Brenda meje! E çuditëshme kjo botë Sa të puth Iki prej teje… Po ku shkoj nuk e di? Mbi krahët E një çupe tjetër Ndoshta ndjenja është MAGJI Dhe e bënë njeriun Të verbër…


Athinë 20 maj 2022

80 views3 comments

3 comentários


SHUME TE NDERUAR , miqte e mi shpirterore, z. Gjergji dhe z. AtHANAS,

NDER PER MUA Vleresimi i lirikes time. Me shume respekt juaji MYSLIMI

Curtir

sotir.mimi
sotir.mimi
21 de mai. de 2022

Xingografia:

Lexoj një lirikë të re nga Myslymi dhe një opinion nga Kozmai që nuk më ka lënë asnjë hapsirë për t'u shprehur. Prandaj, i bashkangjitem instiktivisht atij dhe shpreh kënaqësinë si gurët e xingografisë, që lëmojnë njëri-tjetrin.

Xing./ Athinë!


Curtir

Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
21 de mai. de 2022

Ja dhe një tjetër lirikë dashurie e këndshme në lëndinën poetike myslimiane.

E verbuar nga vezullimet e dritës, ajo i ka më të forta aromat e ngjyrat. Me to na deh,

magjeps e verbon edhe ne teksa e lexojmë dhe e shijojmë.

Urime i dashur mik! K.Gjergji.

Curtir

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page