“Meri”, roman nga autorja Mira Hanku


“Meri”, roman nga autorja Mira Hanku . Libri u botua nen kujdesin e Shtepise Botuese "Muzgu " ,me redaktor Mark Simoni. Refleksione Nga Nexhmije Hasani. * Mira Hankun e kam njohur para disa vitesh dhe më la shije të mirë që në takimin tonë të parë. Të ngjason si një “kryepersonazh” libri jetësor; kështu e përfytyroj dhe e krahasoj unë, duke u nisur nga mënyra se ç’pasuri dije ka, si flet, si shprehet, si tregon, si konkludon, argumenton dhe si vepro