top of page

Lulja e fatit!


Lulja e fatit! Nga Fatmir Terziu


Në këtë rast asnjë lule tjetër, nuk është brenda nesh kur ne jemi kryevepër.


Si mund të jenë me fat lulet e tjera, kur ende mbajnë kokën tek ferra?

106 views13 comments

13 Comments


Lela Dardha Kokona:

Trupi ynë është një tempull, një kryevepër që duhet të jetë i çliruar nga çdo skllavëri dhe robëri, pa pranga të cilat të poshtërojnë. Kjo ndoshta, ( nëse nuk gabon) është ajo lule e rrallë që quhet Jerina. Rritet në bjeshkët e Munellës . Fishta shkroi bukurive natyrore të bjeshkëve , ku rrëzë tyre shtrihen trojet ku lindi Fishta.

Por ka dhe këndvështrimin filozofik. Një poezi e mendimit...

Like

Natasha Xhelili

urime prof!

Like

Ruki Kondaj

Shume e bukur dy vargje me plot kuptim !

Like

Perparim Hysi

I bie pragut, të të dëgjojë dera Ndoshta, pas këtij"dimri", ka me ardh pranvera.

Like

Baka Lume Lumturi Lumturi

Shume vargje te bukura Z.Fatmir,dhe te uroj shume suksese

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page