top of page

Kumuri e Elbasanit


Kumuri e Elbasanit

Fatmir Terziu


Na solle këngët që të njohim Botën

me timbrin tënd të radhë.

Bota të solli jo më kot,

në Elbasan.


Ti mbete atje plotë mall

të zgjosh ndoshta dhe të Tjerët,

sikurse na hape sytë ne me zgjimin e rallë,

të shpëtojmë nga drutë e shtrembër.

33 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page