KRIJIMI YT


KRIJIMI YT

Hiqmet Mehmetaj


Harmonia e trupit tënd të hijshëm Përciell tek unë parfum nusërie, Tok me zërin - kompozim i magjishëm Më zgjon një ndjenj' të fortë kërshërie .


Dhe s'kuptoj përse krijimi yt Mē çon pērtej sinorëve yje, Timen zemër shpon me thikë Dhe unë rropatem kësaj gjithësie.!

H. Mehmetaj