Harta e ndjesive te mia


Harta e ndjesive te mia Nga gjurmët që le mbi vitet e mia krijova hartën e dashurisë: Malet e pritjes, i vijëzova në ngjyrë kafe. Pyjet e shpresës, në të blertën e gjethes. Luginat e përqafimit, në të verdhën e pjalmit dhe liqenet e puthjes, me të kaltrën e qiellit... Për kodrat e gjoksit tënd dhe burimet e buzëve të tua, vendosa vishnjën e gjakut tim. Prush. Për ngjyrat e tjera, nuk kisha kohë të mendohesha… As ato për mua . I kisha brënda vetes !

Luan Xhuli Athine