GJUHA PA FRENA E LAGJES SIME


Vullnet Mato


Jetoj në lagjen e "Tironës" me gjuhë lirie,

ku jehon tallavaja me tonalitete histerike

dhe tingëllon pa të keq:“O, me rob shpie!”

siç bie sahati i madh, te xhamia islamike.