top of page

Gjuha e huaj


Gjuha e huaj

Fatmir Terziu


Në Fjalorin e hapur

ti përkulesh mbi fjalët e tjera

meton në germat e stiluara nga një makineri

tendos qepallat dhe më pas

dora shtrëngon një laps prej karboni të mprehur

ti lodh sytë e stërhapur reflekton ndjesinë

nuk e di se në cilën gjuhë po flet

shkrimi i një poezie për dashurinë.

18 views0 comments

Comentarii


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page