Gabimi


Gabimi

AstritLulushi


Mos humb kohë,

gabimi mbjell gabim

që ruhet në zemër

dhe sjell dëshpërim

qëllimisht, ose padashje;

Pendimi vjen vetëm

nëse kërkohet falje;

kur koha zgjatet

gabimi s’ka shans

por afrohet

kafshon miqësinë

dhe përsëritet.