E pse?!


EUROPA IME: MILLOSHEVIÇ VDIQ!

EUROPA IME: PO EVERI KUR VDES?


Fritz RADOVANINjë Burrë i dijtun nga Korça, që prej vitit 1955 jetonte në Shkoder, ishte shumë i njoftun me emnin Prof. Petro Fundo. Ai ka pas thanë në 1985: “Diktator si Enver Hoxha, kushedi sa kohë sundojnë edhe pas vdekjes…”

Të gjithë ne që pritshim si qyqja veren “vdekjen e tij”, nuk dijshim me e kuptue shprehjen e Profesorit të nderuem: “Me sundue pas vdekjes!”.

Dhe ja, sot mbas sa vjetësh, që Enveri ngordhi, po shohim me sy thanjen e Atij Profesorit të dijtun. Mbasardhë