DUDA KISH ZBRITUR NGA YLLI


Vullnet Mato

DUDA KISH ZBRITUR NGA YLLI

(Motiv nga Lirika Popullore Shqiptare)

Duda kish zbritur nga ylli,/luajti djemtë nga fiqiri./

Duda ish dhe shkoi e vate,/iu mbush varri manushaqe!”

Dudë, moj bukuri yllore,

djemtë nga truri, shkallove,