top of page

Droga


Droga

Diola Sokoli


E bardhë si dëbora

por sytë t'i verbon

E ëmbël si sheqeri

gjakun ta helmon


Njerëz,o njerëz

zërin ma dëgjoni

Mos u drogoni

mos u mashtroni


Njerëz, o njerëz

zërin ma dëgjoni

Merreni dhe hidheni

thellë-thellë në det

Ajo të shuhet, të tretet

e asnjë grimcë mos t'i mbesë.


Diola Sokoli

Anti-Trafficking & HR consultant

Investigative journalism student

MSC IR & Diplomacy of the EU

54 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page