top of page

DRITA


Xhemile Aliu

Ndodhë dritë Në pikë dite Kërkon Kur shpirtinë Errësira ka mbulua Ngrohtësi në pikë vape Nuk ndjen Atëherë kur mendjen akullonjë e mbulon Dhe atëherë Kur vapa përcëllon Drithërime shpirti ndjen Ngrohje kërkon Pak qetësi shpirti Qetësi ku të gjenë Pakë relaks Nji pikë koncentrimi I trurit ,i mendjës Relaksim shpitror Eh themi ç’po ndodhë Me qenjën ton Dritë në pikë dite Pa parë Ngrohët në ngrohtësi tropikale I pa nxenë Etje në mes uji Dot s’shuan Tapitur trup e shpirtë Ne dritë e errësirë Në ujë në arjë Vallë ç’farë t’mungon Nji pikë referimi Ku gjenë mbshtetje Nji cak kërkon Ku mund të lidhësh për jetën Dhë kërkon ,kërkon kërkon Hapin kurr mos ndalo Deri tek qellimi Mbi jetën Mbi vehtën Cil fund e krye Fillim e mbarim Nga lindja Gjerë në amshin Është cili mbi jetën

23-02-2020

30 views0 comments

Komentar


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page