top of page

Disa grimca...


Tre tufa të kuqe


Ngarje me arsye,

tre tufa dashurie

askund më të kuqe mes syve

por i dashuruar

mbetet

udhëtimi i tyre.


Korrektesa


Unë jam i durueshëm

jam i sjellshëm

por të lutem dije

Unë jam dy minuta larg

nga shoshitja e një fjale

që më plak.


Dhimbje


Më falni

e hodhët këtë

në katin e përdhosur

ku gjethet preken,

një botë e tërë ka sosur.


A e dëshiron

apo ta mbyll derën?


Dehja


Këtu perëndon hëna e dehur

shishe nuk ka për t'u fajësuar

një zemër e dobët si e vdekur

brenda shishes është harruar.


E djegura


I kam djegur urat

dhe nxehtësia

nga ato flakë

pjek lëkurën time

çdo natë.


Grindja


Postieri e dorëzoi

letrën tuaj

janë vetëm dyqind vjet

shumë vonë për t'u kujtuar

dhe me dyqind fjalë

mbetet më e vjetëruar.

42 views0 comments

Kommentarer


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page