DINJITET


Përshëndetje ,miq !


Kur shoh harbutët me të mira plot, Vdekjen s'e lus ,dhe pse moshë e thyer, Kush me dinjitet rron në këtë botë Është pasqyrë, model i pērkryer .

H. Mehmetaj ,23 tetor 2020

22 views0 comments

Shkrimet e fundit