top of page

DIALOG…


DIALOG…

Nje poezi nga Myslim Maska

Ç’do bëhet kur të vdes Jeta?...

-S’më ka shkuar

Ndër mend!

-Më fal!

Di një gjë siç ma tha BLETA:

Është një MJALTË

QË DHËMB…

2- TETOR-2022, Athinë.

49 views2 comments

2 Komentar


I nderuar Mik!. Me i vyer se nje ciflik. Kalimtare jemi. Faleminderit per vleresimin, z.Gjergji. Sado e keqe te jete JETA, eshte me e bukur se hici... Nderime, Myslimi.

Suka

Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
04 Nov 2022

Bletnaja poetike, edhe pas ndarjes fizike të Poetit, vazhdon t'ua ëmbëlsoi e deh shpirtin brezave me nektarin e jetës. Këtë e realizojnë veç poezi të tilla gjithëkohëshe dhe të dimensionit universal.

Përgëzime miqësore, K.Gjergji.

Suka

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page