top of page

DHE PSE…


NJË POEZI NGA MYSLIM MASKA

DHE PSE…

Pse ma vrave

Shpirtin tim të dlirë

Dhe më flake

Si të jem një HIÇ?

Pa më thuaj

Kush është më i mirë

Ai që vjedh

Apo ai që lyp?

Sigurisht,

Unë s’e ndreq dot jetën

Poet jam

Dhe si poet do vdes!

Dhe pse e shkërdhejnë

Të vërtetën,

Kryeministra dhe Presidentë…

16 – 1 – 2023, Athinë

44 views1 comment

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page