top of page

Dashuria

Updated: Sep 5, 2022


Fatet


Për disa,

Jeta ngarkohet si një buldozer.

Për të tjerët:

Një maune letrash në format të paraprerë.Rrugët


Nuk ka rrugë të drejta,

vetëm një

pendohemi më së paku për të.


Depresioni


Depresioni:

Është si një muzikant i shurdhër,

ose një piktor pa dorë,

një shkrimtar pa tru.

Ju mund t'i kujtoni se arti ku po ndodh,

por ai është larguar nga ju

përgjithmonë.


Engjëjt dhe demonët


Nëse toka do të ishte thjesht vend intim,

disa prej nesh do silleshin si engjëj të këqinj.

Të tjerët:

Demonë me kusht në lirim.


Dashuria


Dashuria është si taksitë.

Ata janë kudo kur nuk i do dhe kur nuk i pret,

por askund nuk mund të gjenden kur i kërkon vërtet.

18 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page