top of page

Dashuri


Merita Kuçi Thartori

Bareshë e vargut do desha të jem, T'a nis fjalën gjelbër në pafundsi, T'a kollotumb shpirtin në hare, Të rrëzohem gjunjë e shpinë.


Gjunjë më ndihmojnë të ngrihem, Dhe shpina me torbën e thjeshtësisë, T'u fal të tërëve barin,luledelen,zemrën, Diellin që gjithkund ndan Dashuri!

21.03.2022.

101 views1 comment

1 Comment


Bukur! Frymezim pranvere. Suksese!

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page