ASKUSH


Natasha Limaj

Dhe, pse zhgënjyer e vrarë Për ju , ndjej prap, si më parë... Dhe me gur , të më qëlloni T’ju duaaa..., dot s’më ndaloni... Pësh-pësh-pësh...gjym gjethurinat Shtyllë bërë fjala në gojë... Jo-joooo... kurrë , s’mu zvetënuat Përsëri ju dashurojë... Se, të duash ësht’hyjnore Qënien plot gëzim e mbush... Paqedashurin’e shpirtit S’ta shpërdoron dot askush!..

N . N . ( F )