A e njohin Parlamenti dhe...


A e njohin Parlamenti dhe Kryeministri Rama i Shqipërisë genocidin serb, përderisa nuk ka akoma një rezolutë për dënimin e tij?!

Nga Skënder Sadri KAPITI

Shteti shqiptar i Shqipërisë do të duhej t’i kundërpërgjigjej me kohë dhe ta padiste Dick Marty-n për shpifje. Vendimi i tanishem politikës së Tiranës për ngritjen e komisionit të posaçëm parlamentar për mbledhjen e të dhënave mbi rolin që kanë pasur përfaqësues të politikës apo institucioneve shqiptare në luftën e Kosovës pas pretendimeve të ngritura në raportin e Dick Marty, për trajtim çnjerëzor apo trafikim të organeve njerëzore është një ndërmarrje politike e vonuar, shumë e vonuar dhe bëhet vetëm për të larguar vëmëndjen nga tollovia politike në Shqipëri dhe bëhet vetëm për përfitime elektorale, sepse gjithmonë Tirana Kosovën e ka përdorur për interesat e veta politike.

Tani ky veprim e vendim i parlamentit shqiptar pse u mor?! Sot parlamenti i Shqipërisë i cili ës