top of page

LISILisi im i vyer, i veshur me gjethe, mos je ligështuar, mos ke breng' a ethe ?

S'kam si ta harroj dhe pse kam munguar, atë strehëzën tënde ku unë jam strehuar.

Ja sot pēr merak, sa erdha tek ti, oh, sa m'u bë qejfi, pashë një çift të ri !

Sigurisht, ish djali, ishte flokëverdha, me lisin nën lis vaponte mëshqerra.

Të paça, o mik, pērherë të bleruar, me zemrat e brishta qofsh i shoqëruar !

Tani që të erdha nuk kam më merak, bujaria jote këngën e ka hak .

H. Mehmetaj ( botuar ) Le të ngulë këmbë Luto Lamçe që unë s'e njoh pyllin !

31 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page