FERR...?


FASLLI HALITI

Shqipëria jonë,e mjerë ?!

Vendi ynë

Ferr ?!

Po Ferri popullohet nga meitët, të vdekurit,

Ne jemi gjallë këtu e do jemi përjetë,

Jo në parajsë, sigurisht

Por jo dhe në Ferr ...

Eh ju sorra, o ju korba, iu kobecë të mjerë !

5 nëntor 2019

21 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif