120 VJETORI KUR U LE N’ SHKODER I MADHI AT MESHKALLA !


Fritz RADOVANI

(PERGATITI FRITZ RADOVANI, 2021)

Nga Fritz RADOVANI:

(Pjesa e IX)


“KLERI KATOLIK SHQIPTAR DHE EUROPA...”


Bisedat e At Mëshkalles kishin një qellim kryesisht të mirë, prandej koha që kalonte njeriu me Té, për të gjithë dukej aq shumë e shkurtë. Çdo fjalë të mësonte dishka të mangët po, Ai, n