top of page

Viti i Ri 2023


Viti i Ri 2023


Vitet e fundit mund të,

Ose,

mund të mos kenë qenë vite të lehtë,

nëse,

nuk kanë qenë të lehta,

ju kanë mësuar se si,

të jesh e fortë.


E fortë je!


Bëjeni vitin 2023 vitin më të mirë

jeta juaj e deritanishme,

qoftë për Ju,

dhe vetëm një jetë e mirë,

për të gjithë,

për ata që janë të moshuar, apo edhe të rinj.


Le të shërohen plagët tuaja,

le të pranohet lutja juaj,

falja juaj,

bujaria juaj tashmë duket se u zgjerua,

dashuria jote nuk është mediokre

është e arsimuar.


Le të sqarohen dëshirat tuaja,

historitë e tua të patreguara,

thjesht si mit,

edhe ato të dëgjuara,

se ka mjaft kërkesa,

pasi mprehtësia juaj u rrit,

ju lehtësua ngarkesa.


Shih "egërsinë" tënde të përtërirë,

guximi yt u shtua,

frika juaj u shpërbë gjatë vitit

që u pasua

u tret me ne,

kështu të paktën sot, vetëm sot uro:

Gëzuar Vitin e Ri 2023-re!


Se Ti, se Ju, se të gjithë

e dimë kudo që na ke

me ne

E fortë je!


Pra, me ne je më mirë

moj "Fjala e Lirë" ...

21 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page