Triptik Dashurie


Sotir Athanasi

Triptik Dashurie

( Paramnezi *)


( Ky shkrim është paraqitur në trapezën e shoqërisë letrare "Xingografia", me temën: "Dashuria dhe sakrifica për 'të".

Në rast se vlerësohet, autori do të fitojë një buqetë me lule.)


Ato ishin tre shoqe. Rrugët e jetës së tyre, si tri filiale të ndryshme, (ndonëse kishin përfunduar të njëjtin fakultet (atë të filologjisë),