Tregimet e AnadollitResmi Osmani

2. SA E BUKUR KA DALË NUSJA !

Jeta është plot me çudira , të papritura e të pamenduara, me ca të fshehta që i shfaq rasti dhe fati i mirë apo i lig.

Pas përzënies së hysmeqarit arnaut, Ibrahimit,Shemshedin agai, bëri sikur i harroi jabanxhijtë, por Allah ,Allah, as në mendje as në fiqir, se ata do të ktheheshin në një makth të mallkuar që do t’i trazonte jetën. Dhe ja si ndodhi:

Qeveria, për tu dhënë dorë jab