top of page

“SRPSKA (g)LISTA…!”


“SRPSKA (g)LISTA…!”

(…është për PUNЁ të PISTA…)

Nga Sadullah ZEQIRI

Ju, që për lirinë e Kosovës

kokën e bartnit në torbë,

“Listën Serbe”

na e futët në VORBЁ,

e bëtë “biber

për secilën ÇORBЁ…!”

Tani – s’kemi

pse shfaqim habi,

UNЁ dhe TI,

po..po… edhe AI…

“Listën Serbe”

e bëmë TRASHЁGIMI…!

Ndaj, “GЁZUAR…!”

t’i ngrisim kupat përpjetë,

për shumë vjet…?!

“E pifshim për sh’net…!”

Se… “Lista Serbe…”

nuk është hajgare,

ajo - ashiqare -

është serbo-shqiptare…!

Me te, o NJERI,

NE – “shiptari…”

rrëzojmë -

e ngrisim qeveri…!

Kjo “PARTI” -

është e pëlqyer,

e lindur për kumbari,

n’KUVEND e n’QEVERI…!

Është edhe për “PUNЁ…”

për kriminelë e spiunë -

si TI e UNЁ…

në JUG e n’VERI,

sa të kapë NEVERI…!

“Srpska Lista” -

është për punë të PISTA…!

Sa herë në Kuvend,

edhe n’Qeveri -

veton e bubullon,

Srpska Lista

me ne bashkëpunon,

bashkë me NE

me sukses

kundër nesh qëllon…!

Sa herë bie shi politik,

rrëbesh a riga – riga,

n’Kuvend a n’Qeveri,

pas punëve të liga,

në sipërfaqësi -

na del “Srpska (g)Lista”…!

Ah…KUKU për NE,

mirë që po na mba’

KY – i shkreti DHE…!

O, ZoTI YNЁ,

ZOTI I GJITHЁSISЁ,

ndihmoji DARDANISЁ

e gjithë SHQIPTARISЁ…!

Tani kemi nevojë NE…!!!

NA udhëzo,

NA kthjello,

edhe këtë herë…!

AMIN!!!

9 views0 comments

Comentarios


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page