Shqetesimi i z. Gjok eshte i drejte


Illo Foto

Shqetesimi i z. Gjok eshte i drejte , por zgjidhja nuk mund te realizohet nga vetem nje mendje , sado e shqetesuar te jete ajo . Sot bujqesia mbahet me vetem 2-5 % te popullsise banuse . Bujqesia quhet e industrializuar . Amerika e ka arritur kete , dhe shtetet e medha te Europes . Nuk ka pse te mendohemi gjate , mjafton te kopjojme feramat emerikane , megjithse kopjimi eshte i veshtire . Popullimi i fshatit eshte problem , me teper shendetesor , se sa bujqesor , kur kmi parasysh ferma te mekanizuara , te kimizuara dhe biollogjike . Problemet ligjore , duhet t'i zgjidhin juristet . Te uroj shendet , i nderuar Gjok , per shqetesimin tend qytetar .

27 views0 comments

Shkrimet e fundit