Shqelmat e gomarit, islami, birra Peja dhe TV Dukagjini


Shqelmat e gomarit, islami, birra Peja dhe TV Dukagjini

Nga Gani Mehmetaj

Me tha miku im: - ktheja njëfarë hoxhe te Drenicës se të ka sha disa here në TV Dukagjini.

Qesha dhe ia tregova një ndodhi: shkonin dy shokë rrugës, kur njërit prej tyre i bie shqelm gomari.

- Te ra shqelm gomari, - po i thotë shoku. Ky nuk bëzani. Prapë ia përsëriti:

-Te ra shqelm gomari.

Ky i bërë nervoz me shokun ia ktheu:

- Pse me gomarin do të shtyhem unë?

Nissh: gjuaj shqelma hoxhe Topuzi nga Drenica sa të duash se nuk do ta kthejë. Nëse është kusht të shpëtosh nga dajaku i myslimanëve qe te patën rreh keq, vreda fytyrën ta patën ba, ta kam fal. Nëse e ke kusht bukën e gojës dhe një kofshë pule me bakllava, ndërsa e ke, prapë vazhdo e me shajë se ta fali.

Ndërsa TV Dukagjinit që nuk me shqitët me këtë hoxhë e me hoxhë të tjerë, islami e Birra Peja sikur nuk u shkojnë.

10 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif