Poezi si një akt mitik dhe si një alteracion kohërash...


Anton Cefa

Kreolizmi poetik i Anton Çefës

Dr Fatmir Terziu


“Etja për një delir të blertë”

Kur në qiell të andrrës sime prek/

Me duer të brishta,/

Zgjohen vegime të ylberta mallesh./