PLOT 30 VJET…


Fritz RADOVANI

Nga Fritz RADOVANI

9 NANDOR 1989 - 2019

KUJTOJ BERLININ !

BERLINI FESTON FITOREN !


PLOT 30 VJET…


Një Botë “moderne” ishte e kaperthyeme nder misteret e luftave të rrebta e shfarosëse!

Armët e barbarve dhe tiranve të shekullit t’ “atomit” na kishin shperthye nder sofrat e bukës, kur gati po ngriheshim të “ngopun”... E aty filloi vorfnia!