top of page

PARADOKS…


NJË POEZI NGA MYSLIM MASKA

PARADOKS…

Të bukurit,

E duan marrëzisht jetën:

Lozin, qeshin,qajnë, këndojnë…

Hiçërit janë HIÇËR!

Nuk dine as të vdesin

As të rrojnë…

3 – korrik – 2023 , Athinë.

40 views1 comment

1 komentář


Kozma Gjergji
Kozma Gjergji
03. 7. 2023

I nderuari Myslim, tungjatjetani! Është e natyrshme, që me kalimin e viteve

dhe përvojën e fituar, edhe peshorja poetike të anojë pak më tepër nga përsiatja

e filozofia, si në këtë poezi. Më pëlqen kur pak vargje shprehin shumë.

Qoftë krijimtaria juaj si kjo stinë plot diell e fruta të shijshme!

Shëndet e gjithë të mirat familjarisht! Miqësisht, K.Gjergji.

To se mi líbí

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page