top of page

PAMUNDESIA , SI HESHTJA E VDEKJES


Diamanta Zalta


Yll ndërnjerëzor që zbret gjethnajës ,

e sjell paqë ,

përkulur mbi qetësinë vrastare te heshtjes ,

ashtu . . . dhe e pafjalë .

Krijuar si çdo gjë Hyjnore edhe Fjala .

Një Univers bujar e shpirtmadh ,

me turbullimet , pendesat , këngët ,

e gatshme për të zbritur tek zhurmat e botës .

Por era i lëviz zhurmat , orët , datat .

ja numëron njeriut dëshirat e fshehta ,

që janë dhe më të paktat .

Fluturat në dritë lumturojnë për një kohë

të caktuar :

Në se shpirti është fushë e lulëzuar ,

Zemra mund të jetë , tokë e kërcënuar . . .

15 views0 comments

Commenti


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page