top of page

NJË URIM NGA MYSLIM MASKA


NJË URIM NGA MYSLIM MASKA

I NDERUAR PROF.DR. ESHREF YMERI.

Nder i madh vlerësimet që ju bëjnë intelektualët më madhorë bashkëkohorë, për vlerat tuaja absolutisht të merituara., sidomos për fjalorët frazeologjikë të gjuhëve të huaja. Por dhe për erudicionin, patriotizmin, kundër meskinitetit banal, patriarkal.

Turp për Akademinë Shqiptare…

“Asnjë profet s’e pranoj vendi i tij” – thonë librat e shenjtë.

S’ka gjë! Engjëjt bëjnë bëmat e tyre…

Urime, Ju përqafojmë me mall, Valentina dhe unë, Juve dhe zonjën Hava.

Me shumë respect, MYSLIM MASKA.

Athinë, 31-1- 2023.

52 views1 comment

1 Comment


Eshref Ymeri
Eshref Ymeri
Feb 01, 2023

I dashur Myslim,

Ju falënderoj nga zemra dhe ju shpreh nderimin më të thellë për fjalët tuaja. Më gëzon zemra që në personalitetin tuaj është brumosur një krijues mjaft i talentuar, i cili, sa herë që del në “Dritaren e rrezatimit të së vërtetës”, lexuesin e emocionon dhe botën shpirtërore ia flatron me lirizmin aq të ngrohtë të vargjeve poetike.

Jemi shumë larg, por zëmrat tona janë shumë afër, falë mrekullisë së internetit që na ndihmon të kuvëndojmë përmes kësaj “Dritareje” të bekuar të Prof.dr. Fatmir Terziut.

Unë dhe Havaja ju përqafojmë me shumë mall dhe repekt, Juve dhe Melhemin e zemrës Suaj, Zonjën Valentina.

Eshref Ymeri

Kaliforni, 01 shkurt 2023

Like

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page