NDERIM


  Kozma Gjergji

  (Artistes mbarëkombëtare Nexhmije Pagarusha) 

   Nga Kozma Gjergji


  Edhe nga skaji më i largët i botës 

  Vjen tek Ti dashuria jonë 

  Të të përulet me nderim 

  E mbulojë me lule 

  Në ikjen e pa kthim.

  Sikurdoherë 

  Zëri yt do na përçojë

  Butësi kodrash e lartësi malesh, 

  Gjerësi fushash e pafundësi qielli, 

  Thellësi detesh e vrull lumenjsh

  Dhe rreze që largojnë ngricën e terrin… 


  #Kozma #gjergji

  32 views

  Shkrimet e fundit