NA PRIT HADES

Updated: Jun 13, 2020


FASLLI HALITI

ÇLIRIMI

Midis Turpit,

Dhe Paturpësisë,

Zgjodha Paturpësinë

U çlitrua nga Turpi, shpiirtI im...

5 qershor 2020

SYRI IM

Midis gjembave

Syri im shihte,

Dallonte

Lulen,

Lëndinave,

Midis gjembave,,

Midis luleve të platinta

Shijhja, dalloja gjemba mizëri.

Midis lulve 

Nuk i dalloj më lulet,

Midis gjembave lemeri.

Sepse m'i verbuan sytë, më lanë pa sy.

NA PRIT HADES

Te ne 

Pështyet çdo gjë;

Pështyhet njeriu, jeta,

Atdheu Dashuria, e Bukura,

E Verteta;

Zoti,

Perëndia.

Sot te ne s'jetohet më

Asnjë minut, asnjë  orë, asnjë ditë...

Na prit krahapur Hades,na prit…!

5 qershor, 2020

27 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif