Në përkujtim të legjendës së futbollit shqiptar, Panajot Pano


Legjenda e futbollit shqiptar: Panajot Pano

Në përkujtim të legjendës së futbollit shqiptar, Panajot Pano


Fatmir Terziu


Dy figura të lidhura me sportin, dy legjenda të respektuara në këtë fushë, ndërruan jetë në një ditë. E rastësishme? Asgjë për t’u komentuar. Asgjë për të dyshuar. Vdekja vjen nga Zoti! Legjenda e futbollit shqiptar, Panajot Pano, ndërroi jetë në një ditë me legjendën britanike të komentimit të sportit të Rugbit, Bill McLaren. Shqiptari i fushës së blertë që mbahet mend si ikona sportive e futbollit shqiptar dhe zëri i britanikut, që ende duket si një model pë